Initiatiefnemers

M. (Mirlande) Besemer

Smart Breakfast

mirlandeWil jij alles uit het leven willen halen met een Healthy Active Lifestyle, maar vind je dit vaak ingewikkeld of kom je er gewoonweg niet aan toe om uit te zoeken hoe jij gezonde en blijvende resultaten voor jezelf kunt behalen?
Ik heb een oplossing! Met onze voedingsprogramma’s bescherm je de lichaamscellen, geef je het de juiste brandstof, wat een boost geeft aan je verbranding en geef je je lichaam de energie om elke uitdaging aan te gaan, kortom;

Je word de Beste Versie van Jezelf!

Momenteel ben ik een Ontbijt Challenge gestart waardoor iedereen in 6 dagen kennis kan maken met onze voedingsprogramma’s incl. persoonlijke coaching (off- en online).

Website: www.ontbijtchallenge.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/mirlande-besemer
Facebook: www.facebook.com/HerbaMirlande
Instagram: www.instagram.com/herba_miracle

Smart Breakfast & GO Linked:

Het ontmoeten van elkaar, elkaar leren kennen en kijken wie je aan wie kan linken om samen vooruit te kunnen. Dat is wat mij zo aanspreekt aan GO Linked. Vanaf het begin van GO Linked ben ik regelmatig gast geweest en toen Frits Stel een opvolger zocht voor het coordinatorschap voor deze regio heb ik me geen moment bedacht. Dit concept moet echt worden doorgezet op ons mooie eiland! Het is belangrijk om te weten wie je 'buurman' is, zodat we weten wat we voor elkaar en een ander kunnen betekenen, kunnen we de business op Goeree-Overflakkee e.o. verbeteren en vergroten. 

Sinds januari 2018 heeft oprichter van GO Linked, Steven Corijn, het stokje overgedragen en draait GO Linked op zichzelf. GO Linked is gericht op het ondernemerschap op Goeree-Overflakkee en zal altijd sterke banden houden met de Hoekse Waard (www.hwlinked.nl) en Voorne-Putten (www.vplinked.nl).

Vanaf februari 2018 heb ik ondersteuning gekregen van Maureen van Leeuwen, die samen met mij het netwerk van GO Linked verder wil gaan uitbouwen.


 M. (Maureen) van Leeuwen

STRAAL!

maureenDe wensen en behoeften van bezoekers wijzigen continu. STRAAL! speelt hier graag resultaatgericht op in van het advies tot en met de uitvoering. Dit uit zich in marketing- en presentatie activiteiten. STRAAL! is op deze gebieden actief als adviseur, projectleider en/of –medewerker, trainer en presentator.

Maureen; als zelfstandig professional heb ik, i.h.k.v. Eilandmarketing Goeree-Overflakkee, meerdere opdrachten succesvol uitgevoerd voor de Gemeente Goeree-Overflakkee. Daarnaast werk ik voor vaste opdrachtgevers als de Hogeschool Rotterdam en de Retailacademie en voor meerdere kleinere opdrachtgevers. Onder de bedrijfsnaam STRAAL! weten mijn opdrachtgevers mij te vinden. STRAAL! staat voor stralen in mijn kwaliteiten en deze optimaal inzetten voor mijn opdrachtgevers voor het beste resultaat! Opdrachtgevers huren mij bijv. in als marketeer, als trainer in (presentatie)vaardigheden en als dagvoorzitter.

Website: www.straalelkedag.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/maureenvanleeuwen
T
witter: @straalelkedag.nl

STRAAL! & GO-Linked

‘Lokaal’, ‘laagdrempelig’, ‘informeel' en in contact met een 'divers gezelschap’ van ondernemende mensen, maakt mij enthousiast over GO-Linked. Iets waar ik mij graag voor inzet! Het geeft GO-Linked de gelegenheid om als netwerkorganisatie te groeien, in het voordeel van de leden en Goeree-Overflakkee, en mij de kans om mijn netwerk te onderhouden en uit te breiden.


 S. (Steven) Corijn - Oprichter GO Linked

CompanyCure Bedrijfsovername B.V.

CompanyCure Bedrijfsovername B.V. is specialist in bedrijfsovername. Het bedrijf begeleidt ondernemers op het gebied van bedrijfsovername (M&A) en ondersteunt ondernemers bij strategische en organisatorische vraagstukken. Met een uitgebreid (inter)nationaal netwerk zorgen wij voor oplossingen en nieuwe kansen. 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.companycure.nl  

Specialties: 

1. Begeleiding fusie & overname MKB-bedrijven
2. Rijnmond Participaties: matching ondernemers met behoefte werk- groeikapitaal en informal investors.
3. (Inter)nationaal Netwerk

CompanyCure & GO Linked

Na 16 Open Coffee’s Goeree Overflakkee heeft initiatiefnemer en oprichter van GO-Linked Steven Corijn in 2018 volledig het stokje overgedragen aan Mirlande Besemer. Corijn, die een aantal jaren samen met oud-organisator Frits Stel, de Open Coffee’s in Goeree Overflakkee startte, kijkt tevreden terug op deze periode.

Oprichter Corijn hierover: “Met de start van HWLinked hebben we ook in Goeree-Overflakkee leuke open coffee’s kunnen organiseren via het opzetten van GO-Linked: off-line netwerken op een laagdrempelige manier waarbij we iedere keer op een andere locatie te gast zijn. Hierdoor zijn veel verbindingen tot stand gekomen. Het geeft (startende) ondernemers - maar ook bestuurders van organisaties - de gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en met elkaar van gedachten te wisselen. Dit werkt motiverend en inspirerend en is goed voor de regionale binding.

Ik ben dan ook blij dat de continuïteit van de Open Coffee’s in de regio Goeree-Overflakkee met Mirlande in goede handen is. Zij is hier regionaal actief, doet dit met volle overtuiging, vindt het leuk en zorgt ervoor dat de frequentie van vijf maal per jaar gerealiseerd wordt. Zij heeft verder volledig de vrije hand om dit de komende jaren uit te zetten en dat is haar zeker toevertrouwd. Zelf zal ik –wanneer mogelijk – nog zeker met regelmaat de Open Coffee’s Goeree Overflakkee blijven bezoeken!”

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Facilitair

interlink-groep