Open Coffee op inspirerende locatie

GOEREE-OVERFLAKKEE – Korte felle regenbuien, een stevige wind, wegstuivend zand, flinke golven en daarboven een zich met krachtige kleuren boven de weidse zee vol schuimkoppen verheffende regenboog. Als dát geen inspirerende locatie is om als ondernemers, collega’s, of in welk verband dan ook, een geslaagde netwerkbijeenkomst, brainstormsessie, training of teambuildingbijeenkomst te houden? Voor GO Linked in elk geval wel. Dit eilandelijke netwerk van en voor ondernemers hield er donderdag 5 september zijn eerste Open Coffee na de zomervakantie, bij Boardroom Brouwersdam.

Tekst: Villerius Tekstproductie & Fotografie

Boardroom Brouwersdam (www.boardroombrouwersdam.nl) is midden op de Brouwersdam gelegen en vormt een bijzonder gelegen centrum waar bedrijven, organisaties of instellingen terecht kunnen voor bijeenkomsten van allerlei aard, al of niet in combinatie met een buitenactiviteit en een goed verzorgde catering. Eigenaar Erik Wijma, inmiddels ook vriend van GO Linked, fungeerde voor de Open Coffee van 5 september graag als gastheer. Als ondernemer is hij al tien jaar actief met het opzetten en begeleiden van uiteenlopende bedrijven. En vanuit zijn House of Strategy geeft hij ondernemers ook strategische adviezen, zo vertelde hij zijn gasten donderdagmorgen tijdens een korte presentatie. Erik ziet Boardroom Brouwersdam, dat onderdeel vormt van O’Neill Beach Center, als een nieuwe uitdaging, om bedrijven en de daarbij betrokkenen een exclusieve plek vol inspiratie en beleving te bieden om over zichzelf na te denken.

Een tweede die tijdens deze bijeenkomst een pitch hield was Arda Joppe van Vitaliteitspraktijk Arda Joppe te Stellendam (www.praktijkardajoppe.nl). Vanuit haar praktijk werkt ze mét en vóór haar cliënten aan een gezonde leefstijl en aan optimale vitaliteit. Volwaardige, gezonde en gevarieerde voeding heeft voor iedereen prioriteit. Evenals écht gezuiverd water, zodat je zeker weet dat je puur H2O drinkt. Maar een combinatie met een gezond beweeg- en leefpatroon is net zo belangrijk. Met knappe meetmethoden brengt Arda in kaart op welk niveau iemands lichamelijke en geestelijke gezondheid zich bevindt. Zo wordt steeds eerst het juiste vertrekpunt gevonden voor verdere behandeling. Bijvoorbeeld herstel van verborgen energieverlies, gewichtsbeheersing, verbetering van de vitaliteit, traumaverwerking, burn-out preventie en -behandeling, spierklachten, werken aan fit en energiek personeel, of checken of iemands talenten en capaciteiten wel tot hun recht komen.

Maar er was er nóg een die zich met zijn nieuwe bedrijf mocht presenteren: Hans Villerius. Op Goeree-Overflakkee geen onbekende, vanwege de twintig jaar waarin hij voor Eilanden-Nieuws een groot deel van de nieuwsgaring voor zijn rekening nam, zowel in woord als in beeld. Nadat daar zijn dienstbetrekking werd beëindigd, besloot Hans onder de naam Villerius Tekstproductie & Fotografie als zelfstandige verder te gaan, schrijvend en fotograferend. Een prachtige mix van activiteiten die elkaar uitstekend kunnen versterken. Bovendien ligt hier zijn expertise, hiervan kent heel Goeree-Overflakkee hem al jarenlang en op dit terrein wilde hij dan ook verdergaan. Alleen nu voor andere opdrachtgevers: bedrijven, organisaties, instellingen, e.d., voor wie Hans Nederlandstalige teksten verzorgt (schrijven, redigeren, corrigeren), al of niet ondersteund door fotografiewerk. Maar ook huwelijks- en gezinsfotografie, gelegenheidsfotografie, e.d., behoren tot het dienstenpakket.

Na deze korte presentaties kon vanuit de organisatie worden meegedeeld dat de eerstvolgende Open Coffee op dinsdag 29 oktober wordt gehouden bij Poppies Bakery Nederland te Melissant, dit in samenwerking met Agrarische Bedrijfsverzorging te Stellendam. En dat de jaarlijkse Kerstborrel op vrijdag 13 december zal worden gehouden bij Ondernemersdesk te Stellendam.

Go linked september

Nieuwe Vriend van GO Linked; Hans Villerius - Villerius Tekstproductie & Fotografie

Hans 060719Hans Villerius: nieuwe ondernemer, maar een vertrouwd gezicht

DIRKSLAND – Villerius Tekstproductie & Fotografie: een nieuwe naam in ondernemersland op Goeree-Overflakkee, maar wél een vertrouwd gezicht! Nadat Hans Villerius bij Eilanden-Nieuws moest vertrekken, heeft hij de draad weer opgepakt. Niet meer in loondienst, maar als zelfstandige gaat hij verder met waar hij al goed in was én waar heel Goeree-Overflakkee hem al jarenlang van kent: schrijven en fotograferen. Een prachtige mix van activiteiten die elkaar uitstekend kunnen versterken. Onder de naam ‘Villerius Tekstproductie & Fotografie’ verricht Hans nu alle werkzaamheden op het gebied van Nederlandstalige teksten (schrijven, redigeren, corrigeren) en verzorgt hij allerhande fotografiewerk. Graag wil Hans zo weer een betrouwbare en toegewijde partner zijn, die niet alleen mooi werk levert maar die persoonlijke aandacht, een luisterend oor en onderlinge verbondenheid ook heel belangrijk vindt. Hans werkt vanuit z’n woonadres, Bromelia 12 te Dirksland. Telefonisch is hij bereikbaar via 06 22354241. Z’n mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Facilitair

interlink-groep