Geslaagde 25e Open Coffee bij GO-Linked

GOEREE-OVERFLAKKEE – Het was donderdagmorgen 9 mei de 25e Open Coffee die de eilandelijke netwerkorganisatie GO-Linked organiseerde. Ditmaal met WEA Deltaland Accountants en Adviseurs te Middelharnis als gastheer, in welke hoedanigheid Daan Soeteman namens dit bedrijf optrad. Met zo’n vijftig aanwezigen bewees de Open Coffee weer in een behoefte te voorzien.

 De insteek van GO-Linked is ondernemerschap op Goeree-Overflakkee te bevorderen en ondernemers, bestuurders en maatschappelijke organisaties met elkaar in verbinding te brengen, te ‘linken’. En natuurlijk ook om deze verbondenheid erin te houden of te verbeteren. De netwerkbijeenkomsten van GO-Linked, die onder de naam ‘Open Coffee’ vijf keer per jaar bij een telkens andere ondernemer worden gehouden, zijn hier een belangrijk middel voor. Dat ook mede-ondernemers dat vinden blijkt wel uit de toenemende belangstelling voor deze bijeenkomsten, die vooral laagdrempelig maar zeker ook gezellig zijn!

GO-Linked kent geen leden maar vrienden, die voor € 85 per jaar extra aandacht in het netwerk kunnen genereren door promotionele activiteiten en het geld is natuurlijk ook bedoeld om het voortbestaan en de activiteiten van GO-Linked steunen (waaronder de Open Coffee). De Open Coffee mikt vooral op zzp’ers en startende of jonge ondernemers. Maar anderen die zich bij het ondernemersleven betrokken voelen zijn even goed welkom.

Speeches

De netwerkbijeenkomsten zijn een mix van korte speeches, waarbij ondernemers zich kunnen presenteren, én natuurlijk netwerken. Gastheer Daan Soeteman prikkelde zijn hoorders met diverse vragen, om ze bewust te maken van het nut en de noodzaak van een accountant. Als nieuwe vriend(in) hield Marissa Oosterling een zestig-seconden-pitch. Ze is werkzaam bij Adviesgroep De Vogel en vertelde over wat dit bekende kantoor kan betekenen, voor zowel ondernemers als voor particulieren, op het gebied van verzekeringen. En Irene Drenth maakte bekend dat GO-Linked, samen met haar evenknie Businessclub Grevelingen, op vrijdag 21 juni welkom zijn tijdens de Foodtruck Smaak aan Zee, aan de Brouwersdam.
De initiatiefnemers van GO-Linked zijn Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen. En die maakten bekend wanneer en waar de volgende Open Coffee bijeenkomsten worden gehouden. Na de Zomerborrel van 21 juni is dat op 5 september bij de Boardroom Brouwersdam in Ouddorp. Op 29 oktober bij Poppy’s in Melissant, dit in samenwerking met Agrarische Bedrijfsverzorging Zuid-Holland. En op 13 december de Kerstborrel bij Ondernemersdesk GO in Stellendam.

Wijnpakketten

Dat het bezoeken van een Open Coffee ook in andere zin iets geestverrijkends op kan leveren bleek aan het eind van de bijeenkomst van donderdag. Uit de ingeleverde visitekaartjes werden twee winnaars getrokken die beide met een aantrekkelijk wijnpakket van WEA Deltaland naar huis mochten. Dat waren Arthur van Kleeff, van Art Communicatie, en Mirlande Besemer, van de Smart Breakfast Club.

Collage25 

Tekst en foto’s: Villerius Tekstproductie & Fotografie

Wie meer wil weten of wie belangstelling heeft om zich ook aan te melden als ‘Vriend van GO-Linked’ kan kijken op www.go-linked.nl of op de Facebook-, Twitter-, en/of Instagrampagina van GO-Linked.

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Facilitair

interlink-groep