Hulpactie Dierenasiels Europa

Met mijn eigen bedrijf, Tripple C, adviseer ik organisaties hoe ze het thema Werkgeluk binnen hun organisatie kunnen implementeren. Voor mij is geluk in mijn privé leven net zo belangrijk en dat ervaar ik door een stukje zingeving toe te voegen. 

Dat doe ik door mij in te zetten bij de Zeehondenopvang A Seal in Stellendam. Als vrijwilliger krijg ik veel voldoening van het verzorgen van de zeehonden en voorlichting te geven aan de bezoekers. 

dier f1

Dit jaar gaan mijn man en ik op rondreis door Europa en tijdens deze reis bezoeken we zorgvuldig geselecteerde dierenasiels om onze hulp aan te bieden. We willen de honden en katten tijdens hun verblijf in het asiel een goed leven bieden. 

Door goederen te doneren die we zelf ter plaatse kopen met donaties uit Nederland kunnen we de dierenasiels ondersteunen. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! 

dier f2

Hoe kun je doneren?

We hebben een aparte betaalrekening geopend: NL38RABO0337391076 t.n.v. 

P.S. Kooimans e/o inzake “hulp dierenasiels Europa”. 

Indien je bij het overmaken van de donatie jouw emailadres in de omschrijving zet, zorgen wij ervoor dat je een nieuwsbrief ontvangt. Zo kun je ons en jouw donatie volgen!

Wil je meer informatie? Kijk op onze Facebookpagina Hulpactie Dierenasiels Europa, https://www.facebook.com/hulpactiedierenasielseuropa of stuur ons een berichtje.

Alvast heel erg bedankt namens ons en de dierenasiels!

Patrick & Leonie Kooimansdier f3

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Facilitair

interlink-groep