Verslag 21e bijeenkomst GOLinked - Zomerborrel 2018

OUDDORP – De 21e bijeenkomst van het ondernemersnetwerk GOLinked, afgelopen vrijdag 15 juni, is een groot succes geworden. Ditmaal was Informatiecentrum Grevelingen plaats van handeling, waar juist ook het evenement Smaak aan Zee werd gehouden. Deze combinatie, én het gezamenlijk organiseren van de netwerkbijeenkomst met Businessclub Grevelingen, maakte van de 21e bijeenkomst een zeer geslaagde happening.

Door Hans Villerius


DSC 4295 2

Stichting GOLinked wil op Goeree-Overflakkee ondernemers met elkaar verbinden en ondernemerschap bevorderen. Onder andere door regelmatig netwerkbijeenkomsten te organiseren. Voor de laatst gehouden bijeenkomst werd ervoor gekozen dit samen te laten vallen met het eveneens succesvolle jaarlijkse evenement Smaak aan Zee, op initiatief van en in samenwerking met Businessclub Grevelingen.

Een foodtruckfestival bij Informatiecentrum Grevelingen, waar in de open lucht van tal van culinaire hoogstandjes uit de eigen regio kan worden genoten, afkomstig uit de keukens van regionale horecaondernemers. En omdat ook Businessclub Grevelingen, de evenknie van GOLinked, in hetzelfde gebied actief is, onder andere met tweewekelijks een ondernemersontbijt te organiseren in Yachtclub Marina Port Zélande, was het voor de netwerkorganisaties een prachtige gelegenheid om samen een zomernetwerkborrel te organiseren. Daardoor waren het nu niet alleen ondernemers en bestuurders van Goeree-Overflakkee die elkaar hier ontmoetten, maar ontstond er een mooie kruisbestuiving met gelijkgestemden van Schouwen-Duiveland. Beide netwerkorganisaties zetten voor de toekomst de deuren dan ook graag voor elkaar open, met als uiteindelijk doel dat ook in de wijdere regio ondernemers elkaar zullen weten te vinden en elkaar kunnen versterken!

 Onder ideale weersomstandigheden vond zo een ontmoeting tussen meer dan 100 aanwezigen plaats, vrijdagmiddag, aan de voet van de toren van het Informatiecentrum aan de Brouwersdam. Terwijl de lekkerste hapjes af en aan werden gedragen was er volop ruimte voor kennismaking of een goed gesprek en hield een viertal ondernemers een pitch waarin ze zichzelf en hun bedrijf kort voorstelden: Iwan Pankow van Schults Schilders, Peter Kranse van Kranse Printwrx, Jessica Sol van AB Zuid-Holland en Daan Soeteman van WEA Deltaland Accountants & Adviseurs. En gevraagd naar waarom ze korter of langer geleden lid werden van GOLinked of van Businessclub Grevelingen was er steeds maar één antwoord: “omdat we het zo’n fantastische club vinden met fijne collega-ondernemers met wie je regelmatig in ontspannen sfeer kunt sparren!” Wie zich ook aan wil melden voor een volgende bijeenkomst of vriend/lid wil worden kan terecht op www.go-linked.nl en www.businessclubgrevelingen.nl.

Fotocredits: Nathalie Grootenboer, check alle foto's van de Zomerborrel 2018 op https://myalbum.com/album/BXPyqhvqV9TF

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Facilitair

interlink-groep