AB Zuid-Holland organiseert een overheerlijke Open Coffee

AB ZHolland NEW FCOp dinsdag 29 oktober van 09.00-11.00u organiseert GO Linked de Open Coffee bij gastheer AB Zuid-Holland op een bijzondere locatie.


Bij koffie hoort iets lekkers, en daarom organiseren we een mooie rondleiding in de fabriek van Poppies. Poppies is een van de honderden klanten van AB Zuid-Holland op Goeree-Overflakkee; jaarrond werken hier tientallen ‘’AB’ers’’. Naast Poppies levert AB Zuid-Holland ook vakbekwaam personeel bij opdrachtgevers in onder andere de agrarische sector, bouw, food, techniek, logistiek, groenvoorziening en grond-, weg-, en waterbouw.


In de fabriek van Poppies worden allerlei lekkernijen gefabriceerd: van goed gevulde slagroomsoezen tot aan verrukkelijke chocolademousse. Naast de rondleiding is er gelegenheid om bij te praten en worden er uiteraard diverse lekkernijen geserveerd. Toegang is gratis, aanmelden is vereist. Schrijf je hier in om bij de Open Coffee aanwezig te zijn!

Contactgegevens
AB Zuid-Holland
Deltageul 1
3251 NG Stellendam
W: www.abzuidholland.nl
T: (0187) 49 12 88

Locatie Open Coffee ( 09.00-11.00u)
Poppies Bakery Nederland B.V. 
Ruijgenhil 2
3248 BR Melissant

GO Linked is een eilandelijk netwerk van en voor ondernemers, bestuurders en managers. Het doel van GOLinked is het ondernemerschap en ondernemersorganisaties op Goeree-Overflakkee te bevorderen en met elkaar te verbinden, zodat dit op een positieve wijze geborgen blijft. Daarvoor organiseren de initiatiefnemers Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen regelmatig netwerkbijeenkomsten. Eén van die bijeenkomsten is de Open Coffee, die vijf keer per jaar op een telkens andere locatie op Goeree-Overflakkee wordt gehouden, onder het genot van een hapje en een drankje. Het is mogelijk om voor € 85 per jaar Vriend van GO Linked te worden en daarmee de netwerkorganisatie en haar activiteiten te steunen. 

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Facilitair

interlink-groep