24ste Open Coffee Goeree-Overflakkee 14 feb 2019

Op 14 februari a.s. heeft GO-Linked weer een Open Coffee bijeenkomst op de agenda staan. Deze ochtend bent u van 09.00 tot 11.00 uur van harte welkom bij Van Dijk Duurzaam, Oost havendijk 46a, 3241 LK Middelharnis.

Deze ochtend is een ideale gelegenheid om mede ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten.

De entree is geheel kosteloos, evenals thee of koffie en een versnapering. Alles geheel verzorgd door onze gastheer Van Dijk Duurzaam, vertegenwoordigd door de heer Pim van der Linde, die u ook persoonlijk in zijn video uitnodigt.

Van Dijk Duurzaam heeft een bijzondere manier om uw bedrijf te verbinden en daar hoort u meer over in de video én op de Open Coffee. Verbinden is een van de kernwaarden van GO Linked en kijken wij er enorm naar uit om u daar ook weer te ontmoeten!

Na een introductie van de gastheer is er meer dan genoeg gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en te netwerken. Zoals gebruikelijk zal de bijeenkomst tot 11 uur duren.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk en kan via onze website www.go-linked.nl, zodat we gepaste voorbereidingen kunnen treffen. Graag tot ziens op de Open Coffee van 14 februari 2019!

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Facilitair

interlink-groep