GO-Linked Kerstborrel met verloting

kerstborrel 1Vorig jaar hadden we zo'n gezellige kerstborrel dat we er dit jaar samen met ‘Bij Elles’ gewoon weer één organiseren op 21 december 2018

Iedereen is welkom vanaf 16:00 uur om de feestdagen op een leuke manier in te luiden. 

Voor een kleine bijdrage van € 7,50 per persoon kan je jezelf en je collega’s opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarvoor krijg je een heerlijke welkomstcocktail en de lekkerste borrelhapjes. Opgeven kan tot 20-12-2018.

Wat is Kerst zonder cadeautjes?

Voor alle ‘Vrienden van GO-Linked’ is er reeds een speciale uitnodiging voor deze Kerst Borrel uitgegaan. Ben je nog geen Vriend van en besluit je op deze Kerst Borrel de vriendschap met ons aan te gaan? Dan betalen wij ook voor jou de entree voor de Kerst Borrel en extra drankjes. Bovendien stellen we je in 2019 graag voor aan ons netwerk als nieuwe Vriend van GO Linked. 

Daarnaast verloten we onder alle aanwezigen een cadeaubon van ‘Bij Elles’! Vergeet daarom niet om je visitekaartje mee te nemen om in te leveren. 

Komt allen en zegt het voort, hoe meer mensen hoe meer leuke onverwachte gesprekken. Heel ondernemend Goeree-Overflakkee, directeuren, managers, adviseurs, zpp-ers zonder ‘kantoorborrel’ etc. zijn van harte welkom. 

Let op - ivm vele aanmeldingen wijziging: Geen dagschotel maar wel een kraam met winterse hap: snert, broodje worst (ook vega) etc.

Fijne kerstgroet en tot zien op de Kerst Borrel! 

Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen
Initiatiefnemers GO-Linked

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Facilitair

interlink-groep