Voorstellen Vriend van Becare

becare 2Met veel plezier wil ik jullie graag een van onze eerste ‘Vrienden van GO Linked’ voorstellen;

BeCare

‘Levens redden’ dat was de missie van Irene en Bas Drenth. Vanuit zijn achtergrond als ambulance verpleegkundige en haar achtergrond in de zorg als zorgteam- en kwaliteitsmanager en verpleegkundige geen verrassing. 

Toch is het veranderd.. Hoe kun je nog meer levens redden? Door anderen te leren hetzelfde te doen! Zo is BeCare ontstaan en hun nieuwe missie: ‘Gewone’ burgers opleiden tot lifesavers!

In 2007 is de journey begonnen met Bas. In dat jaar zijn de eerste reanimatie cursussen met gebruik van AED gestart voor de Brandweer. De fulltime in het management werkende Irene ondersteunde Bas administratief. 

Vanuit de vele contacten die beiden opdeden met hun job ontstond er rond 2009 de vraag om ook voor andere mensen en bedrijven cursussen te verzorgen en lifesaving AED’s te leveren. Hun passie maakte mogelijk dat er iets moois aan het ontstaan was naast hun fulltime job’s.

BeCare bleek een schot in de roos, het aantal van 39 trainingen in 2007 was het inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 100 trainingen per jaar en was er de vraag of BeCare ook de bijhorende materialen, zoals bijvoorbeeld AED’s en EHBO koffers, kon leveren. Het bedrijf groeide zo dat het in 2011 echt tijd was geworden voor een beslissing; stay or go? Om BeCare echt een toekomst te geven en zo veel meer mensen de kans te kunnen geven om lifesaver te worden, heeft Irene de beslissing genomen om haar werkgever ontslag te geven. 

Dat was een goede beslissing. In de 5 jaar die volgden heeft BeCare een vlucht genomen met Irene als operationeel directeur. In 2016 heeft BeCare het bedrijf Life Support Walcheren overgenomen.

Het bedrijf opereert inmiddels nog steeds vanuit Goeree-Overflakkee en heeft Goeree Overflakkee en Zeeland als hoofd werkgebied, maar wordt inmiddels door bedrijven in heel Nederland gevonden. BeCare heeft zich inmiddels gespecialiseerd in AED, EHBO en BHV trainingen, waarbij het op maat afstemmen van de trainingsinhoud op de werkzaamheden van het bedrijf een van de unieke punten is. Ook verkoop van aanvullende materialen en cursusmateriaal behoort tot de activiteiten van BeCare. Daarnaast is BeCare ook het bedrijf voor advies en onderhoud op veiligheidsgebied en zie je hen regelmatig terug als veiligheidsondersteuning op allerlei uiteenlopende evenementen. 

Door gebruik te maken van het netwerk van Bas en Irene hebben ze inmiddels een team van meer dan 50 deskundige instructeurs opgebouwd en weet iedereen dat BeCare te vinden voor alle trainingen op het gebied van Reanimatie, EHBO en BHV. Op kantoor werken er naast Irene inmiddels ook 3 vaste medewerkers, om te zorgen dat het gehele proces glad verloopt. 

Met meer dan 500 trainingen per jaar is dat ook zeker nodig. BeCare levert namelijk graag full service, zodat de opdrachtgever zich kan focussen op zijn core business. Alle benodigde administratieve handelingen en planning voor herhaaltrainingen kunnen bijvoorbeeld uit handen worden genomen. 

Die aandacht en specialisatie zien we ook terug in het advies, ondersteuning op het gebied van risico inventarisatie en evaluatie. In de full service vinden we ook terug dat je bij BeCare ook terecht kunt voor alle aanvullende materialen die je maar kan bedenken op het gebied van AED, EHBO en BHV.en het keuren van brandblusmiddelen, onderhoud van AED en verbandkoffers.

Niet door bedrijven op te zadelen met allerlei verplichte abonnementen, maar door persoonlijke oplossingen te verzorgen zodat de veiligheid van jouw bedrijf, je klanten en je personeel altijd up-to-date is. 

Let’s save lives together!

BeCare is gevestigd aan de Zernikeweg 37 in Middelharnis en de Fagotweg 2P in Middelburg

Zij zijn bereikbaar via 0187892177 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem een kijkje op de websites www.becare.nl en www.hulpverleningswinkel.nl

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer

Facilitair

interlink-groep